Home Detachering
Detachering in de salarisadministratie
Geschreven door Administrator
zondag 30 oktober 2011 19:06

Quoratio heeft ruim 40 salaris-administrateurs in dienst, die op projectbasis kunnen worden ingezet. De werkervaring van deze consultants varieert, waardoor voor elke klus een consultant is te vinden met de juiste werkervaring.


Dennis Kleijn, Directeur Marketing & Sales.

Alle consultants hebben PDL gevolgd, het overgrote deel heeft ook VPS en Prince2 gevolgd of is daar mee bezig. Bij grotere projecten is het ook mogelijk meerdere consultants in te zetten, waarbij een ervaren consultant kan functioneren als projectleider.

Naast eigen personeel beschikt Quoratio over een geselecteerd netwerk van freelancers die inzetbaar zijn via Quoratio. Wij verzorgen dan zowel de intake en plaatsing, als ook de gehele administratieve/juridische afhandeling en dekken daarmee alle risico’s af voor de opdrachtgever.

Waarom een Quoratiaan?
Steeds vaker zien organisaties zich geconfronteerd met de gevolgen van organisatieveranderingen. Dit kan een wijziging in structuur zijn maar ook een verandering van softwarepakketten en systeemomgeving.

De medewerkers van Quoratio hebben al vaker bewezen in dergelijke situaties uitstekend te presteren. Dit is niet zo verwonderlijk, want onze medewerkers zijn geselecteerd op hun niveau en op hun houding.

Wat kunt u van onze consultants verwachten?
• Goede prijs-kwaliteitverhouding  door HBO niveau en opleiding
• Gerichte kennis zoals VPS, Prince2, HBO P&A, CPS en Seminars  
• Kennis van diverse salarissoftware, CAO’s en/of ambtenarenrecht
• Oplossingsgericht en communicatief sterk
• Marktleider dus kandidaten van junior tot senior beschikbaar
• ICT-vaardige professionals
• Kritisch maar ook diplomatiek waar nodig.

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op!