Over Quoratio en Steven

Onze visie is om jonge mensen en organisaties succesvol bij elkaar te brengen. Dit realiseren we door goed te informeren, selecteren, op te leiden en te begeleiden. Daarmee borgen we de gezonde toekomst van onze klanten en medewerkers.

Meer dan 750 trainees zijn geplaatst bij gerenommeerde organisaties. Dagelijks staat een team van frisse en ambitieuze consultants klaar om Nederland administratief draaiende te houden.

Quoratio bestaat ruim 10 jaar en is marktleider in bemensing van de salarisadministratie. Daarnaast worden ook diverse financiële afdelingen ondersteund.


 

Graag stellen wij u voor aan onze sales consultant:

Steven Mogendorff
Mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Tel:
06-11923437

Na een aantal jaar in de detailhandel te hebben gewerkt en ervaring te hebben opgedaan op het personele- en commerciële vlak, ben ik sinds januari 2009 werkzaam bij Quoratio om deze interesses verder te ontwikkelen. Inmiddels ben ik gespecialiseerd in de branches Accountancy, Vervoer & Communicatie, Zakelijke dienstverlening en de Energiebranche. In deze branches heb ik klanten geadviseerd en geholpen met detachering voor projecten en/of uitval van salarisadministrateurs, traineeships voor het binnenhalen van jonge ambitieuze salaristalenten, werving & selectie voor het vinden van de ervaren salarisadministrateur en opleidingen voor de borging van kennis op de salarisafdelingen.

Naast mijn werk ben ik veel bezig met sporten als zaalvoetbal, hockey en squash maar natuurlijk ook met ontspanning met een filmpje of heerlijk op een terras zitten!

 


Komt u uit een andere branche? Quoratio heeft voor elke branche een specialist in huis.