Home Overige diensten Werving en Selectie
Werving en selectie

De werving en selectie van een specialist  besteedt u alleen uit als het een duidelijke toegevoegde waarde biedt. Dat is logisch maar in onze ogen nog niet genoeg. Een kernwaarde van Quoratio is dat wij een partner willen worden.

 

Uw organisatie goed snappen, uw cultuur, werkwijze en procedures. Kortom; welk type mensen past bij uw organisatie? Onze integriteit, proactiviteit en betrokkenheid leiden tot resultaat.

Wat kunt u van ons verwachten?

  • Snelheid en regie in de gehele procedure kunt u van ons verwachten. De balans tussen professionaliteit en tempo is cruciaal.
  • Quoratio is een specialist in arbeidsmarktcommunicatie, en werft jaarlijks meer dan 4.000 CV’s. Daarbij zetten we alle bekende mediamiddelen in. Hierop kunt u als organisatie meeliften. Er worden geen aparte mediakosten in rekening gebracht.
  • Onze marketingafdeling doorloopt jaarlijks een onderzoekscyclus, wat zorgt voor optimalisatie in onze dienstverlening. De gehele werving- en selectieprocedure wordt doorlopend getest.
  • Alle consultants werken ruim 3 jaar bij Quoratio. Er is weinig verloop binnen onze organisatie zodat zowel u als de kandidaat een vast aanspreekpunt heeft.
  • Quoratio bestaat ruim 10 jaar en is marktleider binnen de personele dienstverlening in de salarisadministratie. Er zijn ruim 130 salaris- en financiële administrateurs in dienst bij Quoratio. De aandeelhouders zijn allen werkzaam binnen de onderneming.
  • De consultants zijn specialisten in de salarisadministratie en/of  financiële administratie. Daarnaast heeft een consultant specifieke branchekennis zoals kennis van overheid, bankwezen en verzekeringen of zorg.
  • Om voortijdig vertrek te voorkomen wordt er een gedegen loopbaanonderzoek gepleegd. De ambitie, kunde en kennis van de kandidaten worden afgezet tegen uw wensen.


Contact
Onze persoonlijke en professionele aanpak zal u aanspreken. Voor resultaten staan wij garant. Uiteraard werken wij op ‘no cure no pay’ basis.

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op!